tisdag 18 maj 2010

Renoverings jobb


Husse och matte håller på att renoverar ett rum hemma hos oss - och jag måste självklart vara med och se till att allt går rätt till...




Verkar som dom har koll på läget -så jag vilar nog till mig så jag är pigg/alert för leken sen... För visst borde ett lungt, snällt beteende belönas med lek?!






2 kommentarer:

Lasse sa...

Hehe...du är som jag...ska vara med där det händer saker..japp, man måste ju ha koll på vad matte/husse gör ;-) Hoppas du belönades med lek efter renoveringen !

Själv är jag trött..efter att ha fått busa med en boll ute m matte...en boll m ett litet snöre på så att bollen kommer längre bort en vanlig boll utan snöre.. Fick rätt så lång reva insidan av låret samt ett litet sår på baktassen pga ngt vasst kvist el liknande...matte har rengjort såren och jag slickade rent efter det =)

Bollen försvann spårlöst...enligt matte så fastnade bollen i en tall träd o hänger så fint pga snöret som fastnade i en kvist...suck =( Matte kastade bollen för högt upp... Men hon får handla en ny! Ska tydligen finnas i vanliga mataffärer för en liten summa pengar mellan 10-15kr beroende vilken affär man handlar..

Matte ska iväg o handla mat idag...så kanske om jag har tur så får jag en ny boll =)

Tass, Lasse

Anonym sa...

Hej snygging! varmaste hälsningar från urmatten.
/Edna