torsdag 7 april 2011

God natt tass




Det är så mysigt att kurra ihop sig och sova...



Om man bara kunde få vara för sig själv ;)

Tass i natt tass

4 kommentarer:

Doris sa...

Hej käre bror
Jo visst är det skönt med egen korg. Min bror Dickens och jag har tre olika att välja mellan. Fast mest ligger jag i stora dubbelsängen. Såå skönt att vara ensam där och busa med täckena. Dessutom kan jag därifrån se ut genom fönstret och tala om när andra hundar får vara ute. Då slår jag larm.
Måste också skvallra om att mate råkade tvätta ett av mina tuggben häromdagen. Hon måste lära sig att kolla vad hon lägger i tvättmaskinen. Men jag ska inte klaga, fick ett alldeles nytt ben istället.
tass tass
Doris
PS du har väl sett vår söta lillasyster Russlan.

Rufus sa...

Du har det bra du :-) Så många olika platser att sova på och sen att du får nytt ben... Jag fick en tärning idag.. En aktivitet tärning - Super kul
Jag och matte följer Russlans blogg. En riktig pingla :-) Det märks att vi är släkt!
Tasstass på dig

Hvita Pigan sa...

Pinglan här;)Jag menar Russlan!
Tänkte titta in och kolla vad BusRufus har för sig? Du verkar ha det rätt mysigt i din bädd. Själv har jag väääldigt svårt att vara still just nu. Jag har så mycket energi så matte blir alldeles matt.

Kommer du ihåg när du var 10 v Rufus? Tyckte din matte att du var väldigt bitig i händer och fötter? Jag tycker det är jättekul i alla fall...:)

Hoppas vårsolen är här för att stanna nu så våra mattar och hussar tycker att det är ännu roligare att vara ute länge, länge i skogen och busa:)

/Tass tass från Russlan

Rufus sa...

Russlan min lilla snygg släkting - Så kul att du tittat in ;-)
Ja du.. när jag var 10 veckor så åt jag på allt... t.om på listerna. Det tyckte inte riktigt husse och matte om, men jag slutade efter ett par veckor :-)
Tittade tillbaka på lite bilder nu från när jag var lika liten som du - jag var ju snygg redan då ;-)
På onsdag ska jag till Salong Hundhår och göra mig Påskfin
Vi ska vara ute hos "mormor" och "morfar" i påsk och det måste man vara snygg!
tasstass på dig!