tisdag 12 januari 2010

Vad finns under snön?




Idag var mattes sista semester dag och vi passade på att åka ut till Tynderö och hälsa på "mormor"
Vi tog en lång promenad i det fina vinter vädret!
Jag fick vittring på något spännande och måste genast gräva och se vad det var, grythund som jag är... Tyvärr var det bara en trädstam, men jag fick matte att skratta gått åt mitt ivriga grävande ;)

1 kommentar:

Anne sa...

Hihi..visst är det roligt att gräva? =)
Vet du vad jag råkade göra i förra veckan? Jo,Husse skulle iväg m bilen o startar bilen o tar fram isskrapan o jag är inne i bilen...och jag lyckades trampa på en knapp som stänger bilens alla dörrar inifrån.. Husse svor o matte försökte få mig att trampa på knappen...men det gick inte...Matte springer in o hämtar extra nycklarna till bilen, men dom funkar inte o dom kämpar på ett tag med få mig trampa på knappen men jag fattade ingenting...Matte o husse var bra knasiga kan jag lugnt säga ;0)
Husse började tänka som en biltuv, men det gick ingen vidare bra,utan han började tejpa ena sidorutan o matte försöker få mig till andra sidan av bilen, så jag inte får glas splitter på mig o husse bankar m en stor skiftnyckel sönder rutan. Fasiken vad rädd jag vart...inte kul! Vad glad jag var sen när matte tar ut mig igen...pust, vilken lycka! Matte fick ta mig in igen o husse fick åka iväg o köpa en ny sidoruta. När han gjort det, så kommer han hämta mig igen, då matte skulle iväg m sin bil på ett möte... När husse hade bytt rutan, så städade han bort all glas mm o sen fick jag gå in igen i bilen...vet du vad jag råkade göra då? Jo, trampa på knappen igen, så dörrarna låste igen.. Husse höll på bli galen av ilska o få panik...men som tur var så hade husse bilnyckeln i fickan... Så kan det gå m djur i bilen..hi..hi..så det var förra veckans hyss, som jag lyckades göra =) Husse skulle tydligen ta sönder knappen, så man inte kan låsa dörrarna inifrån på sin bil!
Voff, Lasse