lördag 9 januari 2010

Mattes lill hjärta...


Idag har den äntligen blivit lite mildare ute - bara 14 gr.
Dagen började med att vi tog en långpromenad i skogen... Sen när matte var och jobbade lite så var jag och husse först ner å hälsade på Rocky och sen ute på ytterligare en långpromenad. Vi träffade en liten valp som jag fick leka med, och det var kul.
Nu har vi precis gjort kvälls promenaden och jag ska gnaga lite ben innan det är dags att sova.
Nattinatti

1 kommentar:

Anne sa...

God morgon Rufus!

Jag har fått en bättre "vinterjacka", så nu är det kul att vara ute igen =) Dock så vill man helst vara utan jackan, för den kliar..fick även ny sele samt en rullkoppel (då dessa hade gått sönder under tiden jag var hos mormor o morfar) o pip leksak =)

Den bästa var helt klart pipisen..som jag har busat med den =) T.o.m. i sängen, fast då sa matte att det fick vara nog för natten... Pipisen slutade pipa ett tag, då jag bet sönder den,
så pipdelen gick in i själva leksaken..men husse lagade den och nu funkar den igen =) Gissa om jag vart glad igen, husse han kan!

När vi var till djuraffären, så var det en till JR där som skulle få en bättre "jacka", som vi busade där inne, alla skrattade åt oss o tydligen hade den andra JR också blivit biten 2ggr o var numer lite osäker på andra hundar..men det gick hur bra som helst mellan oss =) Kul hade vi!

Idag ska jag få träffa brudarna =) Det var länge sedan sist...ska bli kul! Tydligen behöver jag få busa av mig, då jag haft lite för lugnt medans matte o husse var på semester..

Ha en trevlig dag!

Voff, Lasse